QURITILGAN MEVALARNI SIFATLI SAQLASH

Authors

  • Dilnora Burkhonovna Sharipova assistent, “TIQXMMI” MTU Buxoro tabiiy resurslarini boshqarish instituti
  • Diyorbek Azamjonovich Mirzayev 2 – kurs magistr, Guliston Davlat Universiteti

Keywords:

fermentativ reaksiyalar, oksidlanish, blanshirlash, sulfitatsiyalash, nisbiy namlik, germetik idish, gigroskopik mahsulot.

Abstract

Mazkur maqolada aholini yil davomida sifatli quritilgan meva va sabzavotlarga boʻlgan ehtiyojini taminlash hamda jahon bozoriga eksport qilish maqsadida ularning kimyoviy tarkibi va energetik quvvati jadvallar asosida tahlil qilingan.

Downloads

Published

2022-09-30

How to Cite

Sharipova, D. B., & Mirzayev, D. A. (2022). QURITILGAN MEVALARNI SIFATLI SAQLASH. INTERNATIONAL CONFERENCES, 1(11), 3–6. Retrieved from http://erus.uz/index.php/cf/article/view/125