ZAMIN-M BIOPREPARATII YORDAMIDA KARTOSHKANING SAQLASH DAVRINI UZAYTIRISH TEXNOLOGIYASI

Authors

  • Karomat Sultonbayevna Bazarbayeva Toshkent Davlat Agrar Universiteti Qishloq xo‘jalig fitofatalogiyasi va Agrobioteхnologiya kafedrasi meva-sabavotchilikda biotexnologiya mutaxassisligi magistranti

Abstract

“Zamin-M biopreparatii yordamida kartoshkaning saqlash davrini uzaytirish texnologiyasi” mavzusi bo‘yicha Zamin-M (Bacillus subtilis, Bacillus megaterium va Pseudomonas stutzeri shtammlari asosidagi) biopreparati bilan ishlov berishning saqlash davriga ta’siri va saqlash davrini uzaytirish texnologiyasiga oid ma’lumotlar keltirilgan. Kartoshka tuganagini biopreparat bilan ishlov berib saqlash davrining harorat rejimiga bog‘liqligi ko‘rsatib berilgan.

Downloads

Published

2022-06-10

How to Cite

Bazarbayeva, K. S. (2022). ZAMIN-M BIOPREPARATII YORDAMIDA KARTOSHKANING SAQLASH DAVRINI UZAYTIRISH TEXNOLOGIYASI. INTERNATIONAL CONFERENCES, 1(1), 55–58. Retrieved from http://erus.uz/index.php/cf/article/view/603