INFORMATIKA VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI FANIDA BULUTLI TEXNOLOGIYALARNING O‘RNI - Mamarajabov, Mirsalim Elmirazayevich; Andaqulov, Dilmurod Umarali o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Mazkur maqolada bulutli texnologiyalarning bugungi kundagi ahamiyati va ulardan ta’lim jarayonida foydalanish masalalari yoritilgan.