OTTO SIKLI VA UNI O‘QITISH METODIKASI - Abdullayev , Boburjon Bahromjon o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada aylanma jarayonlar, Otto sikli, Otto siklidagi jarayonlar, jarayonlarda bajarilgan ish, berk sikl va Otto sikli F.I.K haqida maʼlumotlar berib oʻtilgan.