ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ СЕМЬИ И ШКОЛЫ В ОБРАЗОВАНИИ СТУДЕНТОВ ПАРТНЕРСТВО - Худойбердиева, Мадина Абдулбакиевна; Нарзуллаева, Хилола Уктамовна (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Мақолада мактаб ва оила олдида турган тарбия мақсадларининг бирлиги, улар орасидаги мустаҳкам алоқа, оила билан ҳамкорлик қилишда якка ҳамда жамоа шаклларидан фойдаланиш, мактабда ота-она обрўсини ошириш каби масалалар ҳақида фикр юритилган.