XOSIYAT RUSTAMOVA SHE’RIYATIDA “VATAN” MAVZUSINING TALQINI - Xushnazarova, Sevinch (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Xosiyat Rustamova ijodida Vatan mavzusini tarannum etilishi o‘ziga xos qofiyalarga asoslanadi. Shoira erkn vazinda tuyg‘ularini ifoda etar ekan tinchlik so‘ziga zid ma’noli so‘zlarni qo‘llash orqali shukronalikka chorlaydi. Ushbu maqolada Xosiyat Rustamova ijodida Vatan mavzusini ifoda etilishi xususida ilmiy nazariy tahlillar ilgari suriladi.