КОНСОЛИДАЦИЯЛАШГАН МОЛИЯВИЙ ҲИСОБОТ ВА УНИНГ НАЗАРИЙ ЖИҲАТЛАРИ - Холмуродов, Отабек Нормаматович (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Мақолада консолидациялашган молиявий ҳисобот тузишнинг назарий асослари, қўлланилиши, консолидациялашган молиявий ҳисоботни шакллантириш ва уни тақдим этишни тартибга солувчи стандартлар, капитал устидан назорат ва унга таъсир даражаси ва тартиби ёритилган.