O‘SMIRLIK DAVRIDAGI BOLALARDA JINSIY TARBIYANING PSIXOFIZIOLOGIK ASOSLARI - Saidova, Nargiza Ismatulla qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada jinsiy tarbiyaning psixofziologik asoslari hamda yoshlarga jinsiy tarbiya, jinsiy ko‘payish va gender farqlash bo‘yicha ma’lumotlar berilishi keltirib o‘tilgan. Shuningdek, o‘smirlik davrida sodir bo‘ladigan fiziologik o‘zgarishlar va jinsiy salomatlik uchun o‘z ta’sirini ko‘rsatadigan jarayonlar haqida so‘z boradi.