TARBIYA VA UNING METODLARI - Tursunxo‘jayeva, Sug‘diyona Talantbek qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada tarbiya tushunchasi mohiyati, tarbiya metodi va ularning turlari, tarbiya metodini toʻgʻri tanlash, shakllantiruvchi metodlar,faoliyatni tashkil etish va xulq-atvor tajribalarini shakllantirish metodlari, xulq-atvor va faoliyatni ragʻbatlantirish metodlari bo‘yicha ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.