JAMOAT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHDA MILLIY GVARDIYANING O‘RNI - Xotamov, Zoirjon Toxir o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Maqolada Jamoat xavfsizligini ta’minlashda Milliy gvardiyaning o‘rni hamda bu sohani takomillashtirish bo‘yicha qabul qilinayotgan huquqiy asoslar haqida fikr yuritilgan.