JAMOAT TRANSPORTINING HAYOTIMIZDAGI TUTGAN O‘RNI - Bobojonov, Shodlik Erka og‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Mazkur maqolada jamoat transporti haqida ma’lumotlar, hayotimizda foydalanish madaniyati, transporti ahamiyatini oshirish bo‘yicha bajarilyotgan ishlar, yo‘lovchilar uchun qulayliklari haqida ma’lumotlar berilgan.