TALABALARNING MUSTAQIL ISHI XUSUSIYATLARINI OʻRGANISH - Xalilov, D.A.; Qurbonova, G.M. (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada talabalar mustaqil ishi tahlili berilgan. Mustaqil ishda elektron texnologiyalardan foydalanish natijalari keltirilgan.