JAMIYATDA PEDAGOGLARNING FAOLIYATIGA KREATIV YONDASHUV - Gappаrov Behzod Ne’matillayevich; O‘rozmatov, Eldor Suvonqul o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada hozirgi kun talabidan kelib chiqqan holda individning yangi g‘oyalarni ishlab chiqarishga tayyorlikni tavsiflovchi shu bilan birgalikda mustaqil omil sifatida iqtidorlilikning tarkibiga kiruvchi ijodiy qobiliyati ma’nosini ifodalaydi metodlar xususida fikr va mulohazalar keltirilgan.