BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI KATTALARGA HURMAT RUHIDA TARBIYALASH. - Isakova, Gulbahor Kabiljonovna; Jo‘rayeva, Oydinoy (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada Tarbiya darsligi undagi mavzular va ma’lumotlar o‘quvchilarni odobli axloqli bo‘lishi dunyo qarashi kengayishi, fikrlash doirasini o‘sishi aqlli inson bo‘lib shakllanishiga, ulg‘ayishiga sabachi mavzular haqida.