ORGANIZMDA LIPIDLAR ALMASHINUVI - Mo‘ydinova, Dilnoza; Hasanov, G‘ayratjon Alisher o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu ishda lipidlar xaqida ma’lumotlar keltirilib, ularning qo‘llanilishi va tabiatdagi roli, tirik sistemalardagi jarayonlarning o‘tishida ishtiroki va boshqa tomonlari yoritilgan. Lipidlarning turlari va o‘ziga xos xususiyatlari xaqida tuchuncha berilgan.