TURON TEATR TRUPPASINING HUQUQIY ASOSLARI - Tursunboyev, Yahyobek Mahmudjon o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Mazkur maqolada Turkiston o‘lkasi hududida jadidlarning tashabbuslari bilan tashkil etilgan ilk teatr truppasi bo‘lgan “Turon” truppasi haqida va uning huquqiy asoslari haqida ma’lumot beriladi.