O‘SIMLIKLARDA FOTOSINTEZ JARAYONIGA OID MASALALAR YECHISH METODIKASI - Hasanova, Asilaxon Mustaqim qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqola talabalarni “O‘simlik barglarida organik moddalarning hosil bo‘lishi” mavzusida olgan nazariy bilimlarni mustahkamlashda asos bo‘ladi. Bundan tashqari o‘quvchilarda ma’lum qonuniyatlar va algoritmik izchillik orqali biologik masala va mashqlarning to‘liq idrok etishlari va biologiya fanining matematika, fizika va kimyo fanlari bilan integratsiyasi amalga oshishi bo‘yicha tavsiyalar berilgan.