SHO‘RLANGAN TUPROQ SHAROITIDA IHOTA-O‘RMON DARAXTLARI TURLARINI TANLASHNING AHAMIYATI - Sirojiddinov, Asliddin Abduvohidjon o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda sho‘rlangan tuproq sharoitida ihota-o‘rmon daraxtlari turlarini tanlash, sho‘rlanish va erroziyani bartaraf etish yo‘llari va shu kabi masalalar ko‘rib chiqiladi.