SERTIFIKATSIYALASH TARTIBI VA UNGA QO‘YILADIGAN TALABLAR - Nuriddinov, Kamoliddin Faxriddin o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu ishimizda sertifikatsiyalash tartibi va unga qo‘yiladigan talablarni qisqacha sharhladik va raqamli iqtisodiyot davrida sertifkatlash tizimini naqadar ahamiyatli ekanligini bayon etdik.