BOLALARGA UYATCHANLIKNING SALBIY VA IJOBIY TAʼSIRI - Hasanova, Sitora Ilhomjon qizi; Normoʻminova, Dilafruz Erkinovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada yosh bolalarning hayot faoliyatida uyatchanlikning salbiy hamda ijobiy taʼsiri haqida maʼlumotlar keltirib oʻtilgan. Shu bilan bir qatorda farzandida uyatchanlik holatlari kuztilganda ota-onalar qanday yoʻltutishi va farzandini bu vaziyatdan olib chiqish haqida ham qisqacha maslahatlar keltirib oʻtilgan.