INTERNETDA AXBOROT XAVFSIZLIGI - Turayev, A.K (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Internetdagi axborotlarga xavf va tahdidlar nimalardan iboratligi, ushbu xavflarni oldini olish uchun texnik yechim va tashkiliy ishlarni amalga oshirish, xavfsizlikni ta’minlash borasida internet foydalanuvchilari orasida o‘rnatilmagan tartib qoidalar, resurslaridan foydalanishdan avval foydalanuvchi kompyuter tizimining identifikatsiya va autentifikatsiya o‘tish jarayoni.