МИНГБУЛОҚ ТУМАНИ ШЎРЛАНГАН МАЙДОНЛАРИНИНГ АТРОФ-ТАБИИЙ МУҲИТГА МЕЛИОРАТИВ ВА МЕТЕОРОЛОГИК ТАЪСИРИНИ БАҲОЛАШ - Исоқов, Дониёр Илҳомжонович (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Мингбулоқ туманидаги шўрланган майдонларни атроф-муҳитга таъсири, уларнинг келиб чиқиш сабаблари, шўрланишга қарши чораларнинг салбий ҳолатлари ва шўрланган майдонларда етиштирилган маҳсулотларнинг инсон организмига таъсирини баҳолашдан иборат.