TASVIRIY SAN’AT MARKETINGINI RIVOJLANTIRISH MASALALARI - O‘rinov, Sh. K.; Nurilloyeva, G.A (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Mazkur maqolada tasviriy san’at marketingini rivojlantirish masalalari hamda madaniyat va san’at sohasida olib borilayotgan islohotlar haqida so‘z yuritiladi.