ВИКИ ТЕХНОЛОГИЯСИ АСОСИДА ТАЛАБАЛАРИНИНГ ЁЗМА НУТҚ КОМПЕТЕНЦИЯСИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШНИНГ ЎЗИГА ХОС УСУЛЛАРИ - Сафарова, Фотима Исамиддиновна (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Мақолада талабаларининг инглиз тилида ёзма нутқ компетенциясини такомиллаштиришда Вики-технологиянинг услубий салоҳияти кўриб чиқилади. Муаллиф “вики технологияси” атамасига таъриф беради; вики-технологиянинг дидактик хусусиятлари ва услубий вазифаларини кўриб чиқади; ўқувчиларнинг вики-технология асосида ёзиш кўникмаларини ривожлантириш усулларини таклиф этади.