MAKTABGACHA VA BOSHLANGʻICH TAʼLIMDA NUTQ OʻSTIRISH MASHGʻULOTLARI ORQALI BOLALARNING MUSTAQIL FIKRLASH QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISHNING SAMARALI USULLARI - Ismoilova, Mashhura Eshmamat qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Mazkur maqolada maktabgacha va boshlangʻich sinf oʻquvchilarining nutq oʻstirish mashgʻulotlari orqali mustaqil fikrlash qobiliyatini rivojlantirishningsamarali usullari, muhim tomonlari koʻrsatib oʻtilgan.