XORIJIY TILLARNI O‘RGANISH NEGA MUHIM? - Yuldasheva, F.F.; Avbakirova, Mohira (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada xorijiy tillarni o‘rganish va uning afzalliklari, shuningdek chet tillarini oʻrganishning inson hayotidagi ahamiyati va yangi tillarni bilish insonga qanday qulayliklar yaratishi xotirani yaxshilanishi haqida muhokama qilinadi