“VATAN BILAN ULG‘AYAR SHON-SHAVKATIMIZ” - Ergasheva, Muxlisa Abdulla qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada yurt ravnaqi, uning kelajagi, har jabhada o‘zgarib borayotgan taraqqiyoti va uni asrab-avaylayotgan botir og‘lonlarimiz uyqusiz tunlarining asl mohiyati, ertangi kunimiz uchun olib borilayotgan islohotlar negizi, eng asosiysi vatan ravnaqi el shon-shavkati eknaligi haqida so‘z yuritiladi.