BOSHLANG‘ICH MUSIQIY TA’LIM TIZIMIDA BOLALARNING MUSIQIY RITM QOBILYATINI RIVOJLANTIRISH - Shukurjonova , Xusnora Farhod qizi; Shahnoza, Ayxodjayeva (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada musiqiy ta’limning dastlabki bosqichida bolalarning ritm his qilish qobilyatini rivojlantirish usullari haqida yoritildi.