XX ASRNING 70-YILLARIDA SHAKLLANGAN “YANGI TO‘LQIN” RASSOMLARI IJODINING O‘ZIGA XOSLIGI - Usmonxonova, Rohila Akrom qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Mazkur maqolada O‘zbekiston rangtasvirida muhim ahamiyatga ega bo‘lgan XX asrning davrlashtirilishi va bu davrlar ichida 1970-yillar avlodining ahamiyati yoritilgan. Unda ijod maydoniga kirib kelgan ijodkorlar faoliyati va ularning o‘ziga xos jihatlari bayon etiladi.