OILADA TARBIYA ASOSLARI - Saparniyozova, Diyora Shodurdiyevna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqalada oilada tarbiya asosolari, O‘zbekiston Respublikasida olib borilayotgan ijtimoiy tarbiyaning umumiy vazifalari, axloqiy tarbiyani tashkil etish, boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini ijtimoiy – axloqiy me’yorlar mazmunidan xabardor etish, axloqiy meyorlar, axloqiy ong va madaniyatni shakllantirish va boshqa tarbiya asoslari haqida bayon qilingan.