BIOLOGIYA DARSLARIDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING AFZALLIKLARI - Tuychiyeva, Xilola Zokirjon qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy pedagogik texnologiyalarni ta’limdagi ahamiyati va afzalliklari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Biologiya darslarida zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati va ushbu texnologiyalar ta’lim samaradorligini oshirishdagi o‘rni haqida fikrlar yoritilib boriladi.