ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИДА ЗАМОНАВИЙ АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ - Ғуломова, Гулсанам Одилжон қизи (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Мамлакатимизда олиб борилаётган ислоҳатлар ахборот техналогияларини ривожлантириш йўллари, Актини шакллантиришда педагогиканинг ўрни.