RIVOJLANIB BORAYOTGAN ZAMONDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR RIVOJI VA ULARNING TA’IMDAGI O‘RNI - Sayfullayev, Muhammad Ali Shuhratbek o‘g‘li; Kamalova, Mohigul Saitmurod qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada tez fursatlarda rivojlanib borayotgan zamonda raqamli texnologiyalar va axborot texnologiyalarining jahonda balki yurtimizda o‘z o‘rniga ega bo‘lib borishi va borgan sari ta’lim tizimiga kirishi unga ko‘rsatayotgan ijobiy ta’siri yoritilgan.