TA’LIM SOHASINING ZAMONAVIY AXBOROT TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA RIVOJLANISHI - Kamalova, Mohigul Saitmurod qizi; Sayfullayev, Muhammad Ali Shuhratbek o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
ushbu maqolada ayni vaqtda tez fursatlarda rivojlanib borayotgan ta’lim va tarbiya sohasida zamonaviy axborot texnologiyalaridan qay tarzda foydalanilayotganligi, ularni pedagogika sohasidagi balkim rivojidagi o‘rni qay darajada ekanligi keng tarzda yortilib turli misollar bilan ko‘rsatib o‘tilgan.