КОРХОНАДА ИННОВАЦИОН ЖАРАЁНЛАРНИ МОЛИЯЛАШТИРИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ЖИҲАТЛАРИ - Обилов, Миркомил Рашидович; Абдувохидов, Акмал Абдулазизович (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Мамлакатимизда инновацион фаолиятнинг жадал ривожланишини таъминлаш, мавжуд инновацион салоҳиятдан самарали фойдаланиш, иқтисодиёт тармоқларига замонавий инновацион технологияларни жорий этиш билан боғлиқ бўлган масалалар долзарблигича қолмоқда. Шундан келиб чиққан ҳолда, мазкур мақолада корхоналарда инновацион жараёнларни молиялаштириш масалалари ёритилган.