MUHAMMAD YUSUF SHE’RLARIDAGI METAFORANING QO‘LLANILISHI - Maxmudova, Kumushxon (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Hammamizga ma’lumki, o‘zbek she’riyatidagi aksariyat she’rlarda metafora unumli qo‘llanilib, she’rni jozibasini oshirishga o‘z hissasini qo‘shadi. O‘zbek she’riyatida Muhammad Yusuf ham o‘z she’rlarida metaforadan unumli foydalangan, she’rlari esa xalqimiz qalbidan chuqur o‘rin egallagan.