O‘ZBEKISTONDA MASOFAVIY BANK XIZMATLARIDAN FOYDALANISH KO‘RSATKICHLARINI TAHLILI - Yaxshimuratova, Xasiyat Xudaybergenovna; Ibragimova, Mubinabonu (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida masofaviy bank tizimidagi amalga oshirilayotgan islohatlar va bu tizimning rivojlanish darajasiga oid istiqbolli fikrlari keltirilgan.