JADIDCHILIK VA MILLIY UYG‘ONISHDA G‘OYAVIY QARASHLAR HAMDA TARG‘IBOT USULLARI - Poziljonov, Javohirbek Qosimbek o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Mazkur maqolada O‘zbekiston tarixining bir qismiga aylangan jadidchilik, ushbu harakat namoyandalari, jadidlar tomonidan amalga oshirilgan ibratli ishlar va milliy uyg‘onish davri haqida yoritberadi.