BOSHLANĞICH SINFLARDA INTEGRATSIYALASHGAN DARSLARNI ZAMONAVIY TA’LIM TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA TASHKIL QILISH - Kamolova, Mohichehra Azamat Qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada boshlanģich sinflarda integratsiyalashgan darslarni tashkil qilish,integratsiyaning mohiyati va integratsiyalashgan darslarni samaradorligini oshirish va zamonaviy ta’lim texnologiyalari asosida darslarni tashkil qilish haqida bayon qilingan.