DEMOGRAFIYANING EKOLOGIYAGA TA’SIRI - To‘xtasinova, Zulfiyaxon Abdurashid qizi; Mahmudov, Nurillo Hayrillo o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Butun dunyoni qamrab olgan ekologik muammo,aholini ko‘payib borish, oziq ovqat yetishmovchligi,suv va yer tanqisligini,ko‘rib chiqamiz