MADANIYAT JAMIYAT TARAQQIYOTI MANBAI - Samiyev, Baxtiyor Norbobo o‘g‘li; Norbadalova, Kumush Ilhom qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada madaniyatning jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni haqida fikrlar yuritilgan va bayon qilingan. Undan tashqari davlatimizning madaniyatga qaratilgan e’tibori haqida ham aytib o‘tilgan.