ULUG‘IMSAN VATANIM.! - Ken’esbaeva, Go‘zzal (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolamda O‘zbekistoning yuksalishi,uning yanada rivojlanishi,shart-sharoitlarning kopligi,vatanga sodiqlik,uni asrash,sevish,qadrlash,yanada takomillashtirish,yoshlarga berilayotgan imkoniyatlar haqida yoritib beriladi.