TEXNIKA OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA INGLIZ TILINI O‘QITISH: MUAMMO VA YECHIMLAR - Shaxakimova, Mavjuda Tashpolatovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada ingliz tilining bugungi kundagi ahamiyati, hamda texnika oliy ta’lim muassalarida ingliz tilini o‘qitishda o‘qituvchilar va talabalar duch keladigan qiyinchiliklar va ularni bataraf qilisda yordam berishi mumkin bo‘lgan ayrim echimlar ko‘rib chiqiladi.