SO‘YA O‘SIMLIGI YETISHTIRISHDA TUPROQ NAMLIGINING O‘SIMLIK RIVOJLANISHIGA TA’SIRI - Abdulxafizov, Xalilillo Abdug‘ani o‘g‘li; Mamadaliyeva, Sevaraxon G‘ofurjon qizi; Abduvaxobov, Muhammadali Zoxidjon o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada oqsil manbai hisoblangan soya o‘simligi yetishiriladigan tuproqdagi namlik miqdorini o‘simlik o‘sib rivojlanishiga tasiri keltirib o‘tilgan.