TA’LIM TIZIMIDA TALABALARNING INGLIZ TILINI BILISH DARAJASINI RIVOJLANTIRISH VA BAHOLASH - Alisherova, Shahnoza Asqarovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada Ta’lim tizimida talabalarning ingliz tilini bilish darajasini rivojlantirish va baholash