ADABIYOT – MA’NAVIYAT O‘CHOG‘I - Akramxonova, Mexribonu Saidaxmadxon qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada adabiyot asosiy tushuncha bo‘lib, uning shaxs ma’naviyati, odobi, axloqining shakllanishida muhim ahamiyatga ega ekanligi yoritib berilgan. Bundan tashqari, badiiy asarlarimizning bolalar ongida ezgulik, olijanoblik, ota-onaga bo‘lgan hurmat, vatanparvarlik kabi tushunchalarning paydo bo‘lishida salmoqli o‘ringa ega ekanligi ham bayon etilgan.