YANGI O‘ZBEKISTONDA OLIMA AYOLLARNI IJTIMOIY-IQTISODIY VA MA’NAVIY QO‘LLAB-QUVVATLASH - Irodaxon, Nurmatova Akramjonova; Xasanova, Dilobarxon Abdumannob qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda xotin-qizlarga davlat siyosati doirasida amalga oshirilayotgan islohatlar,jamiyatda ayollar o‘rni qanchalik ahamiyatga ega ekanligi ularning ijtimoiy faolligini oshirishga qaratilayotgan imkoniyatlar,yurtimizda gender tengligi tushunchasi qay darajadaligi haqida gap boradi.