“ЯНГИ ЎЗБЕКИСТОНДА-УЧИНЧИ РЕНЕССАНС: ИСЛОХОТЛАР ВА ТАЛҚИН МАСАЛАЛАРИ - Сайфуллаев, Шахзод (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Учинчи Ренессанс даври мамлакатда амалга оширилаётган ислоҳотлар ҳақида шунингдек, шу атамага мос тарзда бугунги кунда ўзгача йўналиш ва босқичларда янгидан вужудга келиб ривожланаётган Ўзбекистон замонавий санъати ҳақида фикрлар юритилади.