O‘ZBEK MILLIY LIBOSLARI TURLARI VA ETIMOLOGIYASI - Soatova, Nilufar Raxmat qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbek milliy liboslarining boshqa-boshqa viloyatlardagi turlarini va etimologiyasini, Surxon ayollarining milliyligini aks ettirib turuvchi qadimgi taqinchoqlari haqida va milliy bosh kiyimimiz bo‘lgan do‘ppining turli nomlari haqida qiziq ma’lumotlarga ega bo‘lasiz.