AXBOROT XAVFSIZLIGIGA TAHDID VA UNING TURLARI - Pirnazarova, Kamila Qayıpbergenovna; Allekeeva, Perida Qayipbergenovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Axborotni muhofaza qilishning maqsadi va konseptual asoslari. Umuman olganda axborotni muhofaza qilishning maqsadi ifodalangan axborotni tarqab ketishi, o‘g‘irlanishi, buzilishi, qalbakilashtirilishini oldini olish yoritilgan.